duminică, 13 martie 2011

Dependenta de alcool

Dependenta de alcool

"Am descoperit ca ma ajuta sa depasesc cu mare usurinta dependenta de alcool. Imi minimizeaza mahmureala atunci cand o beau impreuna cu bauturi alcoolice (neamestecate, ci intre pahare de bere si coniac). Dar cel mai interesant... am descoperit ca atunci cand beam zilnic Kombocco aveam o foarte mica sau chiar deloc dorinta de a bea alcool." - Sergiu H. - Bucuresti

Si dv. puteti primi acasa, in Romania Kombucco Orientalis, un produs curativ 100% natural.
CLICK AICI, completati simplu un formular special cu 80% reducere si noi va vom trimite coletul cu cura dv. !

" Am fost complet absorbit de febra Kombucco Orientalis - in sensul bun al expresiei. Mi-am preparat acasa si am baut regulat timp de cateva saptamani. Digestia mi s-a imbunatatit, matreata mi-a disparut si cel mai important, dorinta de a bea alcool s-a micsorat foarte mult. Sunt un alcoolic care a indurat ani intregi de betie, ma culc, ma trezesc si beau etc. Kombucco m-a detoxificat si m-a adus in sfarsit -sper eu- pe un drum mai bun; acum am capul limpede. Este posibil sa bei prea multa Kombucco? Acum beau cate 4 pahare pe zi si nu am observat nici un efect negativ." - Sorin S. - Bucuresti

Scapati acum de dependenta de alcool, tigari cafea si alte "droguri" ale zilelor noastre cu Kombucco Orientalis, un produs 100% natural folosit de peste 2000 de ani. Refaceti-va sanatatea si profitati de 80% reducere numai pentru dv. CLICK AICI.

" Un prieten de-al meu era alcoolic. Consuma cate 3-4 beri in fiecare noapte. Nu putea sa stea 24 ore fara sa bea o bere. Acum, dupa aproximativ 2 luni de baut Kombucco nu mai bea bere. Nu mai simte DELOC nevoia sa mai bea bere!

Eu stateam la birou si beam toata ziua cafea.  Beam cate 5-6 cesti si inca una seara. Acum nu mai simt nevoia sa beau cafea deloc. Acum abia daca ami beau o ceasca pe zi!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu